Beoordelingen van Pizza Assen Assen

Recente recensies van Pizza Assen Assen

5 sterren na 13 reviews

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza. Volgende keer weer. Als je in een restaurant eet moet je veel geld betalen voor parkeren, wordt je bijna gedwongen om in het rest. een of meerdere concumties te nemen nog afgezien van een voor en nagerecht.. nee. Pizza assen is prima en niet duur.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker calzona gegeten.....we komen vast weer daar terug....HEERLIJK Mevrouw

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en de bezorger was op tijd. Ga vaker hier bestellen. Zeker een aanrader

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten iets teveel spaanse pepers in, waardoor je smaak van de pizza bestond uit "spaanse pepers" en het gratis blikje bier werd er niet bijgeleverd, is wel keurig opgelost door de bezorger die het nadien nog gebracht heeft. Compliment!!!!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Scaloppina besteld bij Pizza-Assen. Was erg lekker en zeer grote porties. Goede service en erg vriendelijke bezorger. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Bedankt voor het gratis biertje.....we bestellen vaker vanaf nu rekening maar.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was op tijd. het eten smaakte goed. hele lieve mensen. en bezorging was ook top !

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Goede service. Vriendelijke bezorger. En het eten was keurig optijd. Top kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen . Dankjulliewel

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vriendelijke bezorging, maar iets minder kaas op de pizza..... is welkom.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Was goed verzorgd. Eten kwam warm aan en zeer vriendelijke bezorger. Ga zo door. Tip hou of geef wel optijd aan als u later of eerder dicht gaat.